piątek, 3 lipca 2015

437. identyczne?

Jak tylko zobaczyłam to śniadanie u Joanny, od razu zapowiedziałam, że zrobię identyczne. Słowa dotrzymuję. Choć wyglądem nieco się różni, wrażenia smakowe zapewniło równie wspaniałe. :)
jagodowa kasza bulgur z serkiem wiejskim, masłem orzechowym, serem roquefort, wiórkami kokosowymi i jagodami

17 komentarzy:

  1. I ja muszę takie cudo zrobić! Ten kolor mnie uwiódł :)

    OdpowiedzUsuń
  2. nie jadłam jeszcze kaszy bulgur na słodko, musze to nadrobić!
    zapraszam na podróże, jedzenie, kulture i ciuchy :) : http://natkaczo.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  3. Też planuję zrobić tę wersję kaszy! A Ty jeszcze bardziej mnie do tego zachęciłaś :)

    OdpowiedzUsuń
  4. To teraz czas na mnie! Muszę zrobić taką wersję kaszy :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Jagody jagody mniam!
    polarois.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  6. Stanowczo za rzadko robię kaszę bulgur na słodko!

    OdpowiedzUsuń
  7. Tak właśnie mi się wydawało, ze gdzieś już widziałam takie śniadanie :D
    Gdybym miała ser pleśniowy, serek wiejski i więcej jagód to zrobiłabym takie i to już jutro xD

    OdpowiedzUsuń
  8. W takim razie mi też pozostaje ją zrobić *.* cudo, świetne połączenie smaków! <3

    OdpowiedzUsuń
  9. kokos, jagody i serek wiejski... najlepiej <3 <3

    OdpowiedzUsuń
  10. Mi z kolei to śniadanie przypomniało o jeszcze innym, które jadlam tu jakieś...2 lata temu? I wciąż pamiętam, że faktycznie doznania smakowe najwyższej klasy!

    OdpowiedzUsuń
  11. a gdzie dostałaś ten serek to może i ja zrobie :D

    OdpowiedzUsuń
  12. Wygląda tak śnieżno-jagodowo <3

    OdpowiedzUsuń
  13. Mnie ta kasza również zachwyciła, ale Twoja wygląda równie genialnie ♥

    OdpowiedzUsuń
  14. Jak smakuje ten ser? :>
    A jagódki- pychota!! <3

    OdpowiedzUsuń